Producten

Chinese karakters gekalligrafeerd volgens uw persoonlijke wensen

Karakters kalligraferen op basis van de door u aangeleverde tekst, bijvoorbeeld uw naam of uw levensmotto in het Chinees.

Wat betreft uw naam in het Chinees kunt u kiezen uit een aantal vertalingen, omdat  een fonetische klank in het Chinees vele betekenissen kan hebben. Zo kan bijvoorbeeld de klank ‘No’ (uit bijvoorbeeld naam NOA) “eigenwijs”, “meisje” en “beweging” betekenen. De klank ‘ A’ kan “kind” of “kikker” betekenen. In overleg komen we tot de meest passende vertaling die het beste bij de persoonlijkheid of karaktereigenschappen van de persoon in kwestie past. Er is in het Chinees dus geen sprake van slechts één, maar meerdere mogelijke vertalingen voor een naam. 

Bedrijfslogo en visitekaartjes

Ook is het mogelijk om samen een logo voor uw bedrijf te ontwikkelen. Het resultaat is een logo in Chinese stijl welke onder andere gebruikt kan worden voor visitekaartjes als u zaken doet in China. 

Tekens als schilderij voor in uw kamer

Dit wordt aangeleverd in de vorm van een schilderij. In onderling overleg kan besloten worden wat hier precies op komt te staan. Dit kan een woord, een spreuk, een heel gedicht, een levensmotto of alles wat u maar kunt bedenken zijn. Hieronder volgt informatie die ik graag van u zou willen weten bij het maken van een schilderij. Eventuele specifieke wensen kunnen nader worden overlegd.

Een schrijfrol in verschillende formaten. Deze worden geschilderd op rijstpapier en geplakt, op kleurrijk papier. Deze kunst is prachtig voor de aankleding van een ruimte in uw huis of bedrijf.

Naam

.

Op Mdf-hout, in verschillende formaten. Deze worden geschilderd op marmerkleurige achtergrond of zwart-wit achtergrond.

.

.

Overig

In de jaren die ik nu actieef ben als Chinees kalligraaf heb ik de meest originele verzoeken gekregen. Wilt u bijvoorbeeld een tatoeage zetten? Neem dan alstublieft contact met mij op dan zorgen we er samen voor dat de tatoeage-artiest een goed ontwerp in handen krijgt. U wilt toch niet voor de rest van uw leven rondlopen met een verkeerde vertaling! Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Samen met u, zullen we kijken wat er allemaal kan. Uw fantasie is de grens voor de mogelijkheden!