Uw persoonlijke wensen

Chinese karakters gekalligrafeerd op basis van uw persoonlijke wensen: karakters kalligraferen op basis van de door u aangeleverde tekst, bijvoorbeeld uw naam in het Chinees of een visitekaartje.

  • Wat betreft uw naam in het Chinees kunt u kiezen uit een aantal vertalingen, omdat  een fonetische klank in het Chinees vele betekenissen kan hebben. Zo kan bijvoorbeeld de klank ‘No’ (uit bijvoorbeeld naam NOA) “eigenwijs”, “meisje”en “beweging”betekenen. De klank ‘A’ kan “kind”of “kikker” betekenen. In overleg komen we tot de beste meeste passende vertaling die het best bij de persoonlijkheid of karaktereigenschappen van de persoon in kwestie past. Er is in het Chinees dus geen sprake van slecht één, maar vele mogelijk vertalingen voor een naam.

  • Bedrijfslogo en visitekaartjes: ook is het mogelijk om samen een logo voor uw bedrijf te ontwikkelen. Het resultaat is een betaalbaar logo in Chinese stijl ontworpen door professionele logo-ontwerpers. Dit kan gebruikt worden in een visitekaartjes voor als u zaken doet in China.

  • Tekens als schilderij voor in uw kamer: dit wordt aangeleverd in de vorm van een schilderij. In onderling overleg kan besloten worden wat hier precies op komt te staan. Dit kan een woord, een spreuk, een heel gedicht of alles wat u maar kunt bedenken zijn. Eventuele specifieke wensen kunnen nader worden overlegd. Bij elk kunstonderdeel zijn de mogelijke specificaties (vb. materiaal, grootte) per kunstwerk aangegeven. Geeft u alstublieft uw persoonlijke specificaties door.